Ingrid Christina

Alla inlägg den 19 maj 2012

Av Ingrid - 19 maj 2012 16:23

 


Såhär glad blir man när man införskaffat lite nya kläder :-). Jag skickade efter på Lindex sida. Kategori outlet och praktiskt att få hämta ut sen på Lindex här i stan. Mest bra att man kan prova hemma i lugn och ro och är det något som inte passar så lämnar man igen där på affären. Jag hittade så sköna byxor i bra kvalite. Nästan som lite tjockare tights med bred resår i midjan. Tröjan är superskön också. En tröja lämnade jag igen igår och hittade då en fin klänning, tights och en fin tunika. Tunikan ska jag lämna igen till veckan för den var inte alls min stil. Allt var på rea och inte så dyrt blev det. Ändå får jag nästan ångest när jag handlar till mig själv. Det var evigheter jag köpte något nytt och ändå känns det onödigt. Känner ni andra igen den känslan?




Häromkvällen låg dimman tjock över sjön och man såg knappt till andra sidan. Löven hade inte spruckit ut än på träden. I dag har det regnat och det gjorde nog susen för nu har gröna skira blad kommit fram och det är så fint och luften härligt skön.


På tal om shoppa så har jag mer ångest över det. Tv:n här i rummet är en tjocktv och sjunger nog på sista versen. Man får nästan tinitus av det surrande ljudet som alltid låter. Vare sig man har ljudet på eller av. Jag har ju sparat med bra ränta i några år och det har blivit en liten slant där. I går satte jag över pengar därifrån till mitt konto och ska investera i en platt tv och en kamera. Lyx i stora format för mig det :-). Hela kvällen i går så googlade jag kameror.


I går efter shoppande och ärenden så åkte jag hem till dottern med 2 nya pelargonier  nya krukor till henne. Coop hade fina billiga och det var så kul att kunna ge henne dom. Hon bjöd på nybakat matbröd. Nu njuter hon av att ha stort riktigt kök. I den förra hyrda i 2:a hand, så var det bara ett litet trinettkök och det duger ju inte till en kock som gillar att laga mat och baka :-). 


Önskar er alla en fortsatt fin helg

 

Presentation

6 barns mor. Vuxna utflugna barn, barnbarn + 1 tonåring som går sista året på gymnasiet. Irrar runt lite i tillvaron och söker plattan att stå på inför att både barnen och jag står på egna ben :-).

Länkar

Översättning

Senaste inläggen

Gästbok

Välkomna besök from 3/3-12

Bloggar jag följer

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards