Ingrid Christina

Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Ingrid - 9 maj 2012 23:57


Tidig morgon, lördag 5 maj och det snöar. Skönt var det ändå att allt tinade snabbt bort.  Nu får man ju hoppas att man inte ska behöva se snö igen på länge. På nåt sätt så fick jag ändå njuta av att jag äntligen fått garage och bilen står torrt och bra till där.


Den här årstiden så kommer bloggandet mer på efterkälken än vanligt. Nu riktas fokus in på att sönerna snart går ut skolan. Näst yngste sonen tar ju studenten och nästa onsdag så är det studentbal. Kostym, skjorta och slips är införskaffade. Dressman har bra paketpris på det nu och det tackar och bugar ju man för :-). Sonens tjej har låtis sy upp en fin balklänning och dom båda längtar förståss till balen.

För mig känns det både bra och sorgsamt. När jag fick se sonen i kostymen med snygga skjortan och slipsen, så insåg jag än mer hur vuxen han har blivit och hur nära det är att han lämnar boet och ännu ett kapitel avslutas för mig som mamma.

Självklart slutar man ju inte att vara förälder när livet går in i nya skeden för ens barn. Det gäller bara att man själv ska ställa om sig i det också. Sista åren har det varit så många förändringar och jag har fortfarande lite svårt att anpassa mig till det. I bland vill jag bara stoppa tiden och gå tillbaks några år för att ha förberett mig bättre. Men kan man egentligen förbereda sig??


Studentsonen och hans tjej och jag var till Maxi och handlade i kväll. När jag skjutsat dom hem till henne så åkte jag och hälsade på dottern i hennes nya bo. Det är så trivsamt där och jag "lyfter på hatten" över att hon fixade att få den lägenheten och fått till den så hemtrevlig. Det är som en mix av henne, Oslodottern och Oslosonen där. Hon fick ju låna deras möbler och lite annat, som ändå bara stod förvarade från då dom flyttade ur sina lägenheter i stan. Det är härligt med många barn och dom ställer upp för varandra. Oavsett åldersskillnad mellan som så är dom sammansvetsade. Syskon är nog den bästa "gåva" jag gett dom.

Presentation

6 barns mor. Vuxna utflugna barn, barnbarn + 1 tonåring som går sista året på gymnasiet. Irrar runt lite i tillvaron och söker plattan att stå på inför att både barnen och jag står på egna ben :-).

Länkar

Översättning

Senaste inläggen

Gästbok

Välkomna besök from 3/3-12

Bloggar jag följer

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards